Om oss

Vi är en investmentfirma, en företagsutvecklare och våra samarbetspartners bästa vänner. Vi vill utveckla din affär, skapa stora värden och samtidigt visa dig varför vi vill skapa världens bästa stämning runt affärerna.

Vi jobbar med ett par olika områden, där vi utvecklat en metodik för vart och ett av dem.

Vårt primära område är att ta en mogen idé från en bransch där du som entreprenör har kunskap och erfarenhet. Du har antagligen jobbat ett antal år som anställd i denna bransch och ser en möjlighet eller lucka som din arbetsgivare missat. Du behöver inte ha drivit något bolag tidigare, det räcker med att du är en driven person som vågar fatta beslut och har rätt inställning och idé med dig. Vi har startat och drivit och sålt massor av bolag och vet hur vi tillsammans ska utveckla din idé till ett framgångsrikt företag.

Vi jobbar även med att investera i bolag som är i uppstartsfasen eller som har ett behov av att utvecklas lite till. Det handlar ofta om en kombination av kapital, kunskap och erfarenhet. Vi hjälper till med finansiering, utveckling av idéer, praktiskt och strategiskt arbete samt teknikaliteter som redovisning och övrig administration. Allt för att du ska kunna fokusera på att utveckla dina affärer.